| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Wilwarin

Csatlakozott: 2009.12.30., 0:58 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Budapest / Utapau
|
Elküldve: Vas. Máj. 02, 2010 4:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szegény Ponds! És szegény Boba Mindkettejüket sajnálom.
A rész amúgy tetszett, jobban, mint az előző, de kevésbé, mint a Death Trap. A Coruscanti alvilág nagyon jó lett. Hondo is jól alakított, Aurrát viszont még jobban megutáltam XD Milyen szemétség volt már, hogy otthagyta segény Bobát. És ahogy "letámadta" Hondot, az durva volt. Azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a sorsa, mint ahogy Bobáéra is.
Obi nekem is hiányzott, azért jobb lett volna, ha ő is kap szerepet.
Mindenesetre évadzárónak megfelelt, az utolsó jelenet Bobával és Winduval nagyon jó lett ^^ _________________ "Az igazságnak örül az elme, de nem mindig örül a szív."
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Lara Admin

Csatlakozott: 2007.02.25., 21:58 Hozzászólások: 473 Tartózkodási hely: Tihany
|
Elküldve: Vas. Máj. 02, 2010 10:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Ágki írta: |
Na azt én is láttam egy kisvideóban,elég brutál...  |
Tudnál adni hozzá egy linket? XD _________________
|  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Ágki
Csatlakozott: 2010.04.02., 16:26 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Mélykút
|
Elküldve: Szomb. Máj. 01, 2010 4:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na azt én is láttam egy kisvideóban,elég brutál...  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Lara Admin

|
Elküldve: Szomb. Máj. 01, 2010 3:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Elfelejtettem írni, hogy engem totál lesokkolt, ahogy Aurra lekapta Hondót. XD _________________
|  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Lara Admin

|
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Ágki
Csatlakozott: 2010.04.02., 16:26 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Mélykút
|
Elküldve: Szomb. Máj. 01, 2010 2:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én még sajna nem láttam  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Lara Admin

|
Elküldve: Szomb. Máj. 01, 2010 2:01 pm Hozzászólás témája: 22- Lethal Trackdown |
|
|
Na, ki mit szól az évadzáróhoz? Én valamivel katartikusabb élményre számítottam, kb a 30. percnél még semmi sem történt, és nagyjából 5-7 perc volt a végén az akció. Gyorsan lerendezték, szerintem még jól jött volt egy 20 perc...
De egyébként jó volt. Aurra nagyon szadista. Ahogy fejbe lőtte szegény Ponds-ot, hát az durva volt. Örülök, hogy Boba nem tette meg. Na meg Castast is milyen simán kinyírta. Mondjuk Castas nem zavart sok vizet. De Ponds Őt nagyon sajnáltam.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz azután Bobával, azért remélem, hallunk még róla. Remélem, Aurra többet nem megy a közelébe, mert Boba mélyen csalódott benne, ahogy elnéztem.
Tetszett Mace és Anakin betegruhája, vagy pizsama, vagy nem tom mi volt rajtuk. Végre valami más göncben is láthattuk őket.
Remélem, a Slave I-t összerakja valaki. Az egy nagyon jó kis hajó, erre Ahsoka és Aurra totál leamortizálják... pfff...
Hiányoltam Obi-Want.  _________________
|  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
|
|