| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Lara Admin

Csatlakozott: 2007.02.25., 21:58 Hozzászólások: 473 Tartózkodási hely: Tihany
|
Elküldve: Szer. Júl. 28, 2010 2:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ez egy történetmesélős szerepjáték. Jelenleg a mese5 aktuális, most próbáljuk elkezdeni. Szabályok vannak, bár elég régiek, és szerintem nem is a legaktuálisabbak már...
A lényeg: a mese5 a mese4 vége után fél évvel veszi fel ismét a történet fonalát. Mindenkinek vannak saját karakterei, vagy éppen karaktere, akiket belehelyez a történetbe. Jelenleg a galaxis 5 részre van szakadva, vagy talán 6-ra is, ezt nem tudom biztosan. A Birodalom és a Köztársaság felbomlott, de van mellettük meg egy Kormányzósági Kolóniák nevű állam is. A Jedi Rend létezik, mint nemzetközi szervezet, van akadémia mindegyik állam területén, a központ a Yavin 4.
Ha érdekel a játék, msn-en válaszolok a további kérdéseidre.
Ja, és a mese visszavág topic is aktuális, az a mese5 előtt játszódik kábé 20-30 évvel. Az endori csata után kb 60-70 évvel. _________________
|  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
kav12
|
Elküldve: Szer. Júl. 28, 2010 1:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Ennek mi a lényege? És hogy kell játszani? mindjárt elolvasom a Szabályokat... ha van :Đ
Üdv,
kav12 _________________ tcwirasok.blog.hu |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Lara Admin

|
Elküldve: Kedd. Márc. 16, 2010 3:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Josh, ne haragudj, nem fog összejönni ma az írás, mit szólnál a holnap délutánhoz/estéhez? _________________
|  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Josh Hísen Wathwe Admin

|
Elküldve: Hétf. Márc. 01, 2010 10:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Szüneteltetem az írást egy ideig. Még nem tudom meddig. Köszönöm a megértést. |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Josh Hísen Wathwe Admin

|
Elküldve: Csüt. Feb. 11, 2010 1:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Noh végre nethet keveredtem . Örülök, hogy beindult a mese és gondoltam adok valami életjelt magamról, sztem vasárnap leszek írásképes állapotban, bár a szombat este még opció lehet (kérdés mennyire leszek fáradt Szeged-Bp-Szeged utazás után...). Mindenkinek jó írást addig is  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Lara Admin

|
Elküldve: Hétf. Jan. 25, 2010 12:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát akkor gondolom Gyokához igazodunk, és hétvégén tartjuk a megbeszélést. _________________
|  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Josh Hísen Wathwe Admin

|
Elküldve: Hétf. Jan. 25, 2010 1:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Kedd kivételével elvileg minden este jó... de jó lenne előre tudni, hogy melyik estére szervezzek programot... |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Gyoka Lamaro Admin

Csatlakozott: 2007.02.26., 15:23 Hozzászólások: 235 Tartózkodási hely: Lengyeltóti
|
Elküldve: Vas. Jan. 24, 2010 9:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| A jövő héten délutános műszakban leszek, így nekem az nem jó, max a hétvége. |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Lara Admin

|
Elküldve: Vas. Jan. 24, 2010 6:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A következő hét folyamán nekem bármikor jó. De akár ma is tarthatjuk. _________________
|  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Sisi Mion Admin

Csatlakozott: 2007.11.07., 21:32 Hozzászólások: 224 Tartózkodási hely: Mórahalom
|
Elküldve: Vas. Jan. 24, 2010 3:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Javaslom tartsunk egy mesemegbeszélést ezzel kapcsolatban. Akartunk már korábban is, csak valahogy elmaradt
Ki mikor érne rá? _________________ "Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen." |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Josh Hísen Wathwe Admin

|
Elküldve: Vas. Jan. 24, 2010 2:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én a háború kitörésének környékét javasolnám kezdésnek, azok a karakterek akik később léptek be sem a belépésük pillanatában születtek, szóval jó eséllyel éltek a Mese2-ben is legfeljebb ki kell gondolni, hogy mi a fenét csinálhattak . Larával már beszélgettem pár szót a háború alakulásáról, de amint ez aktuális lesz, azzal aki írni szeretne megvitathatjuk a részleteket... |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Lara Admin

|
Elküldve: Hétf. Jan. 11, 2010 6:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mehetünk a mese3-tól is, csak akkor akik addig is szerepeltek, azoknak leírnánk az előtörténetét röviden... vagy addig velük se történt semmi különös.  _________________
|  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Sisi Mion Admin

Csatlakozott: 2007.11.07., 21:32 Hozzászólások: 224 Tartózkodási hely: Mórahalom
|
Elküldve: Hétf. Jan. 11, 2010 6:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ez érdekesen hangzik és biztos vicces is lenne
Nálam annyi a bökkenő, hogy mese2-ben még nem voltam aktív. _________________ "Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen." |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Lara Admin

|
Elküldve: Hétf. Jan. 11, 2010 11:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
Arra gondoltam, hogy indíthatnánk egy alternatív mese2 topicot. Hogy elkezdjük megint a régi karakterekkel, de valami máshogy alakul, ezért mindenki élete más lesz, de természetesen azért a nagy találkozások itt is meglennének, csak máshogy és máskor. Mondok egy példát (bocs, h a saját karakteremmel, de nem szeretnék más karakterének az életébe beleturkálni, kicsit így is bele fogok):
Lara, amikor másodszorra lép ki a Rendből, nem tér vissza, hanem fejvadászként vagy csempészként tengeti az életét. Nem mint mester találkozik Josh-sal, hanem teszem azt ő lesz egy célszemély, vagy éppen ő kapja azt a feladatot, hogy kapja el Larát, mert valami olyan dolgot szállít, amit nem kéne. Aztán máshogy alakulnak a dolgok.
Remélem, érthető, amit mondani akarok...
Kaen se kiskirályként érkezne, hanem teszem azt menekülne, mert a bircsik árulónak kiáltották ki az apját, és ő is csak egy egyszerű pilóta. _________________
|  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Lara Admin

|
Elküldve: Vas. Okt. 18, 2009 10:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
A tulajok keressenek meg msn-en az admin jogokkal kapcsolatban... _________________
|  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|